Cao Ziekenhuizen: vakbonden geven werkgevers tot woensdag, anders acties

Toegevoegd op 17-06-2019

De vakbonden geven werkgevers tot woensdag 19 juni 12.00 om tegemoet te komen aan hun eisen voor een nieuwe Cao Ziekenhuizen. Anders starten vakbondsleden in meerdere ziekenhuizen met acties.

Als de werkgevers de eisen van de vakbonden niet vóór het ultimatum van woensdag 19 juni 12.00 inwilligen, komen er eerst acties in de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar, het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Meerdere afdelingen in deze ziekenhuizen willen zondagsdiensten draaien. In andere ziekenhuizen bereiden actiecomités ook stiptheidsacties en kleinere acties voor. Op de Facebook-pagina van de FNV over de Cao Ziekenhuizen staat dat er ook overleg over acties is geweest in Nij Smellinghe in Drachten, het Antonius Ziekenhuis in Sneek en de ziekenhuizen van de Treant Zorggroep in Emmen, Stadskanaal en Hoogeveen.

Eisen
De eisen van de bonden voor een nieuwe Cao Ziekenhuizen staan in een brief die de vakbonden FNV Zorg & Welzijn, NU’91, CNV en FBZ gezamenlijk naar de NVZ hebben gestuurd...

Lees verder op nursing.nlLaatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

HetVacatureLoket.nl - Dé plek om uw vacatures door te plaatsen

Over HetVacatureLoket.nl

HetVacatureLoket.nl is onderdeel van: