Dit weten we allemaal over de nieuwe KFC in Zwolle

Toegevoegd op 12-07-2019

Fastfoodliefhebbers kunnen een gat in de lucht springen. Nog een week geduld en dan opent Kentucky Fried Chicken (KFC) de deuren op het foodcourt in Zwolle. Dit weten we allemaal over het nieuwe kiprestaurant.

Wat is KFC?
De Kentucky Fried Chicken, afgekort KFC, is een fastfoodketen die zich specialiseert in het verkopen en bereiden van kip. In 1972 opende de eerste KFC in Nederland, Rotterdam om precies te zijn. Inmiddels heeft het kiprestaurant 64 restaurants in Nederland waar ongeveer 2.200 mensen werken.

Werken bij KFC
Op zoek bent naar een leuke bijbaan of interessante carrière? Er worden momenteel genoeg banen aangeboden bij KFC in Zwolle, zoals kok, keukenmedewerker en shiftleader. Klik hier voor meer informatie.

Opening Kentucky Fried Chicken
Het Zwolse foodcourt is inmiddels opgeleverd en één voor één openen de deuren van de gloednieuwe fastfoodketens: Burger King, Febo Drive, La Place én dus KFC. La Place lijkt al open te zijn, Burger King is dinsdag 16 juli aan de beurt, KFC opent op 18 juli en FEBO Drive volgt een week later op 24 juli. Nu wordt de laatste hand gelegd aan de interieurs; de reclamedoeken zijn vorige week al in de metershoge mast gehangen.

Verkeer
Ontwikkelaar Jan Westerik kan zich voorstellen dat het vlak na de openingen van de restaurants erg druk gaat worden. ”Iedereen zal wel nieuwsgierig zijn”, zegt Jan, zo liet De Stentor eerder weten. Wegens de verwachte verkeerstoename wordt de Oude Meppelerweg aangepast. Onder meer de inrit tot het terrein en de fietsoversteekplaats worden verlegd, maar ook komt er een uitvoegstrook voor verkeer dat vanaf de Ceintuurbaan links wil afslaan naar het foodcourt.

Bron: In de Buurt Zwolle

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

HetVacatureLoket.nl - Dé plek om uw vacatures door te plaatsen

Over HetVacatureLoket.nl

HetVacatureLoket.nl is onderdeel van: